Formació, sensibilització i generació de continguts
Projectes en el marc de la divulgació transformadora.

Membre des de fa

2 anys 10 mesos
Enviat per admin_e el dv., 18/01/2019 - 23:29

Formació, sensibilització i generació de continguts


En l'àmbit de la divulgació transformadora, a L'engranatge hem dut a terme diverses actuacions i projectes, aportant la nostra mirada a les diferents entitats on hem tingut l'oportunitat d'intervenir. Una perspectiva que beu de diverses fonts i que intenta connectar i fer útils les nostres experiències al voltant de la facilitació de grups, l'economia social i solidària i la participació en diversos moviments socials i transformadors.  

Projectes destacats:

  • Formació a Regidors/es de Joventut de Catalunya (2019): a demanda de l'Agència Catalana de la Joventut vam elaborar i facilitar els tallers "Introduïm la perspectiva juvenil a l'Ajuntament". Una proposta orientada a regidories de joventut municipals amb la voluntat de promocionar estratègies de transversalitat a l'hora de pensar l'actuació política institucional.
  • Taules Territorials de l'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines (2019): al llarg del 2019 hem recolzat a l'equip tècnic de l'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines en la definició dels continguts a treballar en el marc de les seves Taules Territorials. També ens hem ocupat del disseny metodològic i la facilitació de les sessions, així com de la recollida i relatoria de la informació treballada durant les mateixes. 
  • Elaboració de càpsules formatives en Cooperativisme de la Diputació de Girona i l'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines (2019): a demanda de la Diputació de Girona i l'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines hem dut a terme la coordinació de continguts per a l'elaboració d'un programa de càpsules formatives en ESS.