Construcció comunitària
Projectes en el marc de la construcció comunitària.

Membre des de fa

2 anys 10 mesos
Enviat per admin_e el dv., 18/01/2019 - 23:27

Construcció Comunitària


En l'àmbit de la dinamització associativa i comunitària, a L'engranatge hem dut a terme diverses actuacions i projectes, aportant la nostra mirada als diversos espais i xarxes on hem tingut l'oportunitat d'intervenir. Una perspectiva que beu de diverses fonts i que intenta connectar i fer útils les nostres experiències al voltant de la facilitació de grups, l'economia social i solidària i la participació en diversos moviments socials i transformadors.  

Projectes destacats:

  • Diagnòstic comunitari a Gavà (2018): diagnosis comunitària en el marc de la dinamització del barri de Can Espinós. Treball fonamentat en la realització de diverses entrevistes a persones del barri.
  • Una mica de tu (2018-2019):  en el si del pla comunitari Construïm Ponts del barri de Pont Major de Girona es va dissenyar una intervenció orientada a donar suport, a les persones que participen habitualment en el Centre Cívic del barri i són ateses en els SBAS, per tal que s'articulessin i organitzessin per tal d'establir dinàmiques de suport mutu. 
  • Plantar maduixes, pràctiques artístiques i comunitat (2019): projecte en col·laboració a Cultural Rizoma en el marc del pla comunitari Construïm Ponts del barri de Pont Major. Iniciativa orientada a apropar les pràctiques artístiques contemporànies per pensar, descobrir i experiment la realitat que ens envolta.